06 March 2010

items

Anda nak cari product2 pilihan anda..sila click gambar2 dibawah ye tq






07 December 2009

PIXY UV WHITENING TWO WAY CAKE SPF15


UV WHITENING TWO WAY CAKE SPF15
Formula 2 way whitening
gabungan bedak + alas bedak = kulit cerah & gebu

~murah dan berkualiti
~tidak mengeringkan kulit
~make up anda tahan lama
~tidak perlu guna foundatian
~tidak bercapuk bila muka berpeluh

ADA 3 PILIHAN WARNA MENGIKUT KULIT ANDA..
NATURAL BEIGE / TROPICAL BEIGE / WHITE BEIGE

PEK BESAR : RM19.90 (ADA CERMIN)
PEK REFILL : RM12.00

Bedak pixy ni 2 way compact powder.

Fungsi :

-kalo pakai span kering, jd compact powder biasa
-kalo pakai span basah, jadi mcm foundation..

tp so far pakai pakai span kering pun effect dh mcm foundation..

sedikit info pasal PIXY:
- 2 way cake ( foundation + bedak asas )
- with UV Whitening
- SPF 15
- Dermatollogically Tested


Bagaimana hendak memilih bedak asas??


# kulit berminyak
- pilih warna yang lebih 'beige'. tapi klau yang berkulit gelap, pilihlah bedak asas yang bersesuaian dengan warna kulit agar muka anda tidak bersopak.
- disarankan menggunakan bedak asas yang bermotifkan 'two way cake' atau 'stick roll on'.

# kulit kering
- bedak asas kuning kecoklatan atau 'creme'.
- Lebih elok menggunakan bedak asas yang berbentuk cecair kerana boleh menutup wajah yang kering agar lembab dan sekata.

# kulit kombinasi dan kering
- pelbagai bedak asas boleh digunakan bergantung pada warna kulit yang dimiliki.
- bagi mereka yang berkulit cerah dan sawo matang, warna natural adalah sesuai.

# kulit putih
- pilih warna bedak asas yang sedikit gelap daripada kulit.
- bagi bahagian kening pula, pilih warna coklat atau coklat gelap.
- jangan menggunakan celak mata berwarna hitam kerana menjadikan anda bertambah garang.

# kulit gelap
- jangan memilih bedak asas yang terlalu terang atau gelap.
- pilihlah warna coklat atau coklat gelap.
- gunakan separah sahaja celak mata di bahgian bawah.
- untuk maskara pula, pilih yang sama dengan bulu kening

# kulit sawa matang
- gunakan pembayang mata berwarna oren, coklat dan hitam. warna oren menjadikan mata lebih segar, hitam menjadikan mata yang sepet lebih menyerlah dan warna coklat juga.
- pilih warna coklat dan coklat gelap untuk ukiran kening pula.
- pasanglah bulu mata dibahagian tepi sahaja agar nampak nutural.




pixt stick foundation





PIXY STICK FOUNDATION
yellow BEIGE
(RM18)



adalah alas bedak praktis yang dapat menutup
kekurangan pada wajah
untuk hasil tata rias lebih lama. Kecil dan mudah di bawa.

ACTIVE WHITENING
Natural Whitening Powder membuat kulit tampak
lebih putih dan cerah!
Melindungi kulit dari sinaran matahari juga
mengandungi Vitamin C derivat.

EXTRA MOISTURING
Jojoba Oil untuk melindungi kulit kering.

ACTION
"24-Hours Whitening Treatment system"
dengan pemakaian rangkaian PIXY UV Whitening
Base Makeup dan skin care untuk kulit
tampak lebih putih.

Sangat disyorkan untuk menutupi pori2 yang besar dan bekas2
parut jerawat atau cela yang tidak sekata..
Ia juga mampu membuatkan bedak powder anda lebih tahan
lama dari biasa.

Cara2 Pemakaian :

Oleskan pada area tertentu, ratakan dengan span
atau ujung jari dan lanjutkan ke area yang lain.
Oleskan kembali pd kawasan yang bernoda yg terlalu ketara
dan tidak sempurna untuk hasil menutup yang lebih rata.
Kemudian sapulah compact powder pixy seperti biasa (penggunaa span kering)

Awas : Jangan terlalu menekan span atau ujung
jari, jika tidak lebih banyak foundation
melekat di span/jari bukan di muka

05 December 2009

WHITE L-GLUTATHIONE 1000mg

WANTED A FAIRER AND FLAWLESS SKIN? HERE'S THE SOLUTIONS, NOT ONLY FOR FACE, BUT ALSO FOR THE WHOLE BODY..

OK ALL product nie pre-order yer ... product2 yang lain macam biasa ready stock...

antara kebaikan l-glutathione ni

Ramai juga yang tercari-cari produk untuk kulit, samada yang mempunyai masalah jerawat yg kritikal atau untuk nak kulit yang cantik dan sihat, putih kan kulit juga.. Produk ini sudah lebih dari setahun berada di pasaran Malaysia, tapi ramai yang ragu2. Sebab explaination dalam English, ntah ape yg ditulis.. Jadi, ima amik inisiatif sendiri dengan bantuan seorang doctor kulit untuk alih bahasa info tentang produk ni supaya lebih jelas dan lebih terang dengan harapan lebih confident utk mengambilnya.. Selidik dulu info, dan anda buat la keputusan..

wHITE L-GLUTATHIONE 1000mg (60 CAPS)
New Enchanced Formulation with Alpha Lipoic Acid & Vitamin C
  • Manfaat dari produk ini:
  • Membantu meningkatkan kekuatan dan ketahanan badan
  • Mampu merawat kebanyakkan gejala berkaitan dengan paru-paru seperti lelah, radang paru-paru yang serius, dan emphysema (udara yang berlebihan dalam paru-paru)
  • Mengekalkan fungsi immune, juga berperanan sebagai ajen ketahanan anti-tumor yang kuat
  • Melawan pengedaran pengoksidaan lemak dalam saluran darah, termasuklah kolestrol
  • merangsang imunisasi
  • menyahtoksin racun
  • Memutihkan kulit (membantu memutihkan kulit dengan menukarkan eumelanine (pigmentasi kulit gelap, coklat, kuning sawa matang) kepada phaeomelanin(pigmentasi kulit putih kemerahan)
  • Menghilangkan jerawat dan parut acne
  • Menjadikan kulit lebih lembut, segar dan berseri-seri
  • menyembuhkan luka: memberi khasiat pada kulit
HARGA : RM160/60CAPS


30 June 2009

CLEAR MIRACLE SERUM


CLEAR MIRACLE serum

non member price
RM25.00

member price
rm18.00


KHASIAT clear miracle serum
  • mengecilkan dan mengecutkan jerawat
  • menghilangkan parut jerawat secara serta merta jika jerawat baru tumbuh
  • mencantikkan kulit muka agar kelihatan halus dan bersih gitu
  • kini anda tidak perlu risau jika jerawat tumbuh lagi
CARA PENGGUNAAN
  • Roll on dibahagian muka yang mempunyai masaalah jerawat
  • seeloknya dipakai selepas mandi dan sebelum tidur
  • ellakan dari memakai cream , bedak , make up @ apa2 sahaja yang berkaitan dengan muka anda

27 June 2009

HERBA PENAWAR RESDUNG



herba penawar resdung

  • Mengecutkan jerawat
  • menghilangkan gatal2 di kulit
  • memulihkan sintom2 dibawah
  • mengurangkan gatal di anak tekak
  • tiada lagi masaalah nafas berbau dan lain2
simtom2 resdung yang biasa dialami oleh penghidap resdung

  • gatal-gatal
  • hidung berhingus
  • pening kepala
  • rasa sakit pada pipi dan gusi gigi
  • Pening kepala
  • Hidung tersumbat
  • Banyak lendir dalam hidung dan tekak yang berwarna kuning pekatatau kehijauan
  • Sakit tekak yang berpanjangan dan berulang
  • Demam atau rasa tidak sedap badan.
  • Berlaku gejala alahan hidung seperti bersin, gatal hidung dan sebagainya
  • Kurang deria rasa atau bau
  • Kelesuan
anda mempunyai tanda-tanda ini segeralah mencari penawarnya disini

HERBA PENAWAR RESDUNG

nmp : rm28.00

member price
RM25




09 June 2009

PHEROLINS



RM60.00/BOTTLE 10ML

Apa Yang Akan Anda Alami?


member price RM57.00

PROMOTION = RM55

waist trimmer



Harga :
mp =Waist Trimmer : RM35.00
nmp:= waist trimmer : RM40.00


member price :Waist Trimmer + balo chilli slimming gel(85ml) = RM50
non member price : waist trimmer + balo chili = rm58

WAIST TRIMMER
+ Designed to burn excess fat for waistline reduction
+ Made of high quality Neoprene with Far Infrared Ray for inner side of the belt
+ Helps retain body heat and increase perspiration to create sauna effect
+ When using this product you will feel the "Burning" effect
+ Four adjustable measurements from 56cm - 96cm as shown in the picture below
+ Suitable for both man and lady who dreams to have a slim and firm waistline
:arrow:



TIPS UTK ANDA :-

* Cara terbaik utk pakai Waist Trimmer, dalam keadaan baring. Adjust Waist Trimmer ikut zip yg sesuai dgn perut anda..

* Pertama kali menggunakannya, jangan gunakan zipper yg terlalu ketat, biar 'ngam' & selesa...

* Bila ada perubahan, baru guna zip yg sesuai.. Jgn paksa gak guna zip yg tak sesuai.. karang koyak zip u..

* Ikuti peraturan ini supaya anda dapat guna Waist Corset dalam jangkamasa yg lama..

* Utk anda yg perut moncit, pakai WT dalam keadaan berbaring.. senang nak zip.. tak caya lepas beli try tau..

*
Waist Trimmer tu boleh pakai time tidur.. dan boleh cuci.. bancuh air sabun, celup dan genyeh perlahan-lahan. bilas dan tekap dgn tuala kering. keringkan bawah kipas.. jgn jemur bawah matahari.. nanti boleh rosakkan FIR dalam Waist Trimmer tu..

boleh pakai selagi larat.. tak kisah belah siang atau malam.. at least 8 jam lagi cun..

08 June 2009

jamu pelangsing badan




OK all....sis ima mmg dah try jamu pelangsing nie alhamdulilah berat turun 10kg dalam masa 2bulan...best jer waktu nak timbang tu..hehehhehe yang paling membanggakan orang tersayang puji heheh....nak tau lebih lanjut contact sis yer...


CARA PEMAKANAN

  • Ambil 1kapsul 2kali sehari
  • diingatkan 30minit sebelum makan
  • amaran : anda harus minum air sekurang-kurangnya 8gelas air sehari iaitu bersamaan dengan 2mineral besar @ 4mineral kecil
TIDAK BOLEH UNTUK ORANG

Mengandung / Menyusui anak.
Menghidap hypertensi.
Darah tinggi.
Sakit jantung.
Strok.
Asma yg truk.


PRICE :
NMP :RM30/1PACK , RM90/3PACK , RM300 /10PACK
mp : RM25/PACK , RM65/3PACK , RM200/10PACK


new
PROMOTION PRICE FOR MEMBER
beli 6 botol + free detox = rm120


testimonial

Quote:
after 4days of consuming JPB i lost 3kg its so amazing..i want to order more and more.
Quote:
hye still ingat i x.im from brunie nie nak kongsi sikit pengalaman makan jamu nie..berat i mula-mula 95KG
firts day-mmg pening gila waktu firts amik n rasa ngantok sngt tapi still bertenaga badan nie
2 day-rasanya jamu nie dah ok dgn badan kot sbb dah x png n rasa mmg bertenaga naik turun tangga x rasa penat pun..
3 DAY - i rasa badan i ringan jer heh nak jalan pun dah x de masaalah dah.
4 day - stll rasa yang sama but pening dah xde just badan jadi lebih bertenaga
5 day- happy nyer bila timbang!!!!berat i turun 8KG dalam masa 5 hari jer mmg mudah lah nak kurus dgn jamu nie....now berat i tinggal 87KG x sabar nak capai target i nie 50KG!!
Quote:
Kuang3
tadi hubby I kata badan I putih.Lol.tau tak pe.
Quote:
i dah makan pils nie 5 hari n berat i baru turun 2 kg mybe sbb i x excercise kot.
Quote:
salam,nak kongsi pendapat i tntg jamu nie dgn u,seluar jeans i yang lama dah blh pakai balik ehhe best nyer....
Quote:
hye kan lst week i ade order 1botol from u kan...firts2 takut nak makan tau tapi akhirnya kuatkan semangat gak nak makan..n then the result i loss 6kg in 7days....best nyer nak repeat order blh
Quote:
nak bgth dekat u i rasa badan i dah susut lah smpi bf pun tegur ehhe but x timbang lagi nanti dah timbang i update k....
Quote:
hye i nak beli lgi dan lagi....firts time jumpa pil kurus yang murah n berkesan best sngt..
Quote:
THX SIS,wife i makan jamu nie berat dia dah turn 5kg in one month....


Quote:
sis best lah jamu nie dia blh mebgurangkan selera makan n buatkan badan kita bertenanga dulu i tiap2 hari makan lebih dari 4 kali n skg nie i makan 2 kali sehari tu pun makan sikit jer...]
Quote:
Your Name(full name): dila
Your Email Address: ddn****@yahoo.com
to : sis ima
product : jamu pelangsing

sis nak share good news ni dila dan makan jpb tu 1bulan mula2 2minggu pertama xde jadi apa2 pun selera makan still sama...tapi kan cuba lah teka apa yang terjadi after 1month dila habiskan jerlah kan stok haritu yang beli dekat sis tu kan tapi dila guna dulu setox yang sis bg tu sebelum habiskan jpb tu berat dila kurang 5.3kg so amazing sis...thx sis sbb bagi dila try produk nie kalau x xtaulah apa jadi kat badan dila nie makin mengembang agaknya

Quote:
picture testimonial


from : kue******@yahoo.com
to : sis ima
testimonial for : jamu pelangsing badan

pic 001h052Fed4& DSCN2055 sebelum makan ubat ye...
ha...pic y lagi satu ni...
sis leh tgk camne suke nye ****
suar y **** pkai tu suar lala sblum mkn ubat ni..
dulu pkai suar size33...skrg dah jd 30...lowcut punye suar lak tu..hihihi...
so...
smpai skrg ..
jaja dah berani u performkan diri mcm org len...
xkisah dh pasal pewot y muncit tu...
still ade,..tp leh dsmbunyikan lagi..
xmacam dulu...
Dah sebulan makan jamu pelangsing badan nie..
turun la dalam 8 kilo..
berat asal sebelum mkan 85kg...
dah sebulan makan turun 8 kilo..
hihih...
thanx sis...

sis ima says : congretz yer dek sbb berjaya..sis pun turun happy dengan perubahan adek..hehhe love u lah dek..
Quote:
From: Farhana
To: Lovelyme Beautyshop
Sent: Saturday, jun 26, 2009 8:38:46 AM
Subject: Re: Contact Form: 013******

camni..dlu i da try jamu pelangsing...mule2 nmpak cam xde prbhn je...tp pas hbskan pill tu..berat i turun 4kg..erm..55kg-51kg skrg..i xde lak diet sgt..bsnam pon x..cm best ubt tu die xlapar..pastu rs bdn rgn je nk bt keje...i nk ambik lg pill tu..tp bt ms skrg i nk rht dlu bdn ni..bile da ok...i start blik..cume i nk th brape hrga die skrg.sebab i nak beli lagi kewan2 nak...

16 May 2009

BE ONE MULTI GEL


RM 44.50 /TUBE

Adunan semulajadi 100% tanpa kesan sampingan menghapuskan LEMAK & SELULIT secara semulajadi. Di antara faedah be~One multi gel adalah :

-Membantu memecah lemak (perampingan).
-Membantu menghilangkan selulit.
-Membantu memulihkan sengal-sengal badan dan sakit sendi.
-Membantu melegakan sakit gigi dan sengatan bisa.
-Membantu mengatasi masalah sakit kepala dan migrain.
-Membantu melegakan sakit perut dan senggugut
-Membantu memanaskan badan
-Membantu mengatasi masalah melecur
-Baik untuk tujuan mengurut

29 April 2009

jamu cahya dewi



ANDA MEMPUNYAI MASAALAH !! TIDAK KIRA WANITA ATAU REMAJA KAMI ADA JAWAPANYA DISINI


HOT ITEMS
VERY FAST RESTOCK


now we have two packaging for u ..so decide which one did u want ...

price

MP
RM20(1BOTTLE/pack)
RM50(3BOTTLE/pack)
RM100(7bottle/pack)

nmp
RM25(1BOTTLE/pack)
RM75(3BOTTLE/pack)
RM150(7bottle/pack)

OK ALL UNTUK PRODUK NIE MMG FULL RECOMENDATION FROM SIS K...

abstrak jamu yang sis akan perkenalkan kali ini adalah untuk gadis-gadis remaja atau wanita yang mempunyai masaalah seperti keputihan,segugut,perut buncit dan bagi isteri yang nak sentiasa seperti anak dara pada tiap-tiap malam.Serius jamu cahya dewi nie mmg 100% keberkesanan nya tapi ikut jenis badan lah yer ade yang lambat dan ade yang cepat dan ianya 100% buatan orang kampung....setakat nie alhamdulilah ima dah xde masaalah keputihan dan segugut lagi...

bahan ramuan untuk jamu cahya dewi ini ialah

manjakani dan kacip fatimah tiada langsung bahan larangan dan dijamin selamat

cara pemakanan jamu ini seperti berikut
  • nak maintain kan badan untuk kekal bertenaga 2pil x 2 kali sehari
  • menghilang sakit ketika datang haid 3pil x 3 kali sehari
  • menlancarkan sistem buang air kecil 2pil x 3 kali sehari
  • menghilang kan perut kembung/buncit2pil x 3 kali sehari
  • bagi ibu yang tengah berpantang elok diamalkan selama 40 hari 5pil x 3 kali sehari
  • keputihan ,menyegarkan bau nafas dan vagina 3pil x 3 kali sehari
  • mengurangi lendir 3 kali x 2 pil sehari
  • wanita yang terlambat datang haid (bukan sebab pregnant) 5pil x 3 kali sehari
  • nak rasa ketat seperti anak dara setiap malam (insertkan satu pil ke dalam vagina u dan tahan selama mungkin)
selebihnya buy and consult yer
* sis mmg belum kawin tetapi sis mempunyai ibu dan rakan2 yang telah berkahwin...
jadi sis akan consult u all dari situ yer...

PERHATIAN!!!

  • wanita mengandung tidak dibenarkan makan pil ini
  • jika pil ini mengeluarkan lendir yang berlebihan jagan risau kerana ianya adalah efek kepada kerja pil ini..(healing crisis)..teruskan makan pil ini sehingga penyakit yang anda hendak selesaikan..refer di atas yer

TESTIMONIAL CLICK SINI

21 April 2009

bioglo : cherry pink


bertindak untuk mengepinklan bibir dan puting susu anda...tiada lagi rasa rendah diri apabila bersama suami ..kebanyakkan remaja juga amat sukakan produk ini kerana ianya membantu bibir si remaja itu kelihatan sempurna dengan warna yang semula jadi pink itu...tidak rugi jika anda mencubanya...

MENGEMBALIKAN BIBIR MERAH JAMBU YANG MENGODA
  1. Amat sesuai bagi mereka yang tidak memakai lipstik dan mengalami bibir kering dan pecah-pecah
  2. cherry pink mewarnai bibir yang pucat tidak bermaya dengan warna pink yang semula jadi
  3. mencerahkan bibir yang gelap sementara mencegah penggelapan seterusnya
  4. memberikan kelegaan kepada kekeringan,pengelupasan dan kerekahan secara serta merta
  5. melincinkan garis halus yang disebabkan oleh bibir telampau kering
MENCERAHKAN PUTING SUSU YANG GELAP

  1. cherry pink yang lembut pada kulit mengekalkan putih susu sentiasa sehat dan muda jelita
  2. menukarkan puting susu kepada warna merah jambu secara serta merta
  3. memudarkan warna2 hitam di sekitar puting susu
  4. memberi penjagaan rapai pada puting susu
  5. boleh digunakan oleh ibu yang sedang menyusukan
PRICE

NMP : RM 26
MP : 24

TESTIMONIAL CLICK SINI



15 April 2009

Seakelp Mask


PROMOTION!
NMP:RM2.00
MP:RM1.50

strongly recommended for whitening,
moisturising, and lighten pimples scars.
Very natural and very safe to be used.


How to make seakelp mask?

1. pour the seakelp seeds into a clean small bowl
2. pour in warm water or ice water about 1/3 bowl
3. make it into a face shape and wear it like a mask
4. take off after 30mins, now, look at mirror to see the HUGE difference!

*it's fun to make sea kelp mask!!! *

23 March 2009

shieseido



RM4.00
for 1 pack of Shiseido Blackhead Nose Mask

lv member price

RM2.50 = 1 PACK



1 pack u can use up more than 3 times.
What are u waiting for?! TRY IT NOW!

________________________________________________________________


White/Blackheads di hidung?
Jangan risau!
produk ini mampu menanggalkan semua white/backheads
di hidung anda dengan mudah! kami sudah
mencubanya dan hasilnya sangat memuaskan!

-cara penggunaan-
  • sapukan mask di kawasan hidung dan biarkan ia
  • kering selama 25-50 minit. Kemudian tarik
  • perlahan-lahan mask tersebut.
  • Anda dapat lihat kebanyakan bintik-bintik hitam
  • melekat di mask...bukan di hidung anda!
  • Sila pakai toner untuk mengecilkan liang pori selepas
  • menggunakan produk ini. 1 pek anda boleh
  • menggunakan sehingga lebih
  • 3 kali. Pakai produk ini setiap
  • 1 atau 2 minggu sekali jika perlu.

09 March 2009

bidadari



Product Information

1 BOTTLE = RM 50 (RETAIL PRICE RM53)

Bidadari (The Fairy) is a functional drink for good health and beauty formulated with luxorious natural ingredients – Natural honey, Manjakani (Oak gall), Betel Leaves, Lemon Grass, Serapat Roots, Golden Needles, Patema. Rich in proteins, fibres, carbohydrate and vitamin A, B, C, D and E. It is effective in developing facial charm and becoming a catalyst in achieving husband wife sexual pleasures.

Benefits
- Helps overcoming white discharge
- Helps overcoming premenstrual period
- Building the womb
- Contracting the womb
- Contracting the vaginal muscles
- Narrowing the vagina
- Strengthening the vaginal muscles
- Giving the positive impact to husband-wife during intercourse
- Increasing collagen in the body
- Beautifying the skin skin and enhancing facial charm
- Helping in expelling mouth and body odours
- Reducing body heat
- Firming the breast
- Helping improving the IQ
- Supplying instant energy
- Helping in treating ulcers and post-operation wounds

Usage
2 tablespoons, 2 times daily (normal reaction would be felt after 2 hrs). The best not to drink within an hour after taking Bidadari.
** Use plastic spoon. Do not use stainless spoon

Recommendations
For better effect detox with DCL Inte-Cleanse 3 tablets, at night for 5 days before consume Bidadari.

• Not recommended for pregnant women and during period.

b'white


KEISTIMEWAAN B'WHITE
  • hanya sekali sehari
  • Untuk kulit lebih cerah, sekata dan tegang.
  • makan sehari sepeket, pagi before breakfast terus je bubuh dlm mulut,
  • minum dgn air kosong or jus....rasa oren....jom cuba


KHASIAT B'WHITE

- proses penuaan kulit
- masalah jerawat dan parut jerawat
- kedutan pada kulit
- vena verikos (urat timbul)
- rekahan kulit (stretch marks)
- sakit pinggang
- rhumatoid atritis (penyakit sendi/tulang)
- bengkak sendi
- menambahkan keanjalan dan ketegangan kulit
- melancarkan pengaliran darah di bawah lapisan kulit
- menguatkan otot
- menguatkan tulang
- melawan `multiple sclerosis� dengan membina semula lapisan protin pada saraf
- membantu proses terapi hormon kepada wanita yang mengalami menopause.

TESTIMONIAL

1. Bwhite ni biar benar..cepatnya kesan dia....
baru 7 sachet akak makan.. lain macam jer kulit badan and muka akak ni...
tak per.. perasaan kot.. tunggu bg abis sekotak dulu....
MACAM TAK PERCAYA

2. Akak baru blk makan kenduri rumah sedara.... mak cik akak tegur muka akak nmpk cerah hihihi
kembang sat..dah promote ngan dia.. dia pun nak cuba bwhite..

3. Nak cite sikit pasal BWhite ni... mmg superb... ari ni baru je hari kedua saya makan tp dh rasa perubahan... cepat betul tindakbalas BW ni... kulit sya dah rasa lembut... cam pegang bulu kucing tu... lembut & gebuzzz jer...

4. Akak pakai SK2, tapi takkan nak lumur SK2 essence 1 badan, parahlah....so makan lak BWHITE........a gd combination.............. akak akan promo BWHITE kat customer....thx

5. I dah makan BWhite since February sampai lar skrg nie........mmg i suka sgt2.....ya Allah tak sangka kulit jadi cantik....halus semakin cerah...ramai yg puji rasa nak nangis pun ada lar

6. Td ramai gak org tego kulit muke akak ni...diorang ckp kulit nmpk halus penangan mkn bwhite tuh...

7. Semenjak akak makan bwhite kulit akak sekarang dah mula gebu dan licin. Ramai kawan -kawan akak bertanya apa rahsianya. Akak kata cuma makan bwhite kerana ia telah memberi kesan yang baik.
Oleh nanti kawan-kawan akak order akak order ya....

8. Dah masuk 3kotak makan b-white tu pon kdg2 tertinggal bulan posa asik lupa jer makan... yg bestnyer mmg nmpk perubahan.... makin potihhh..huhuhu parut cepat jer pudar... dr itam ---> pinkish ----> tadaaaaa....ilang..

9. Nak bgtau.. dah abis 2 kotak eila mkn Bwhite tu.. then hasilnya... parut jerawat dah pudar ler... org tegur muka nampak bersih..hehe..
sukenyer ati ...
la ni nak masuk kotak ke3.. mkn satu je sehari..sebab nak save utk raya takut abis stok... pas raya nak order lagik...

10. Nak cite pasal kesan lepas amik Bwhite..
Saya nie alah masa mengandung..kaki naik ruam dan alah..pantang makan sikit abis naik gatal..sebab syok mengaru kesannya kulit ada kesan hitam..bayangkan anak yg kecik dah 2 tahun lebih..tapi kesan tu susah nak hilang..sampai masa balik posa lepas tu mak mertua tegur..dia ingat melecur ke kat kaki...masa nie baru nak makan bwhite..
sekarang nie alhamdullilah, mcm tak percaya kesan gelap kat kaki tu dah pudar..dan mcm nak sekata ngan warna kulit...(2-3 kotak lagi nak kena balun nie...)..

11. Best le bwhite tu.......em dah abis dah tak sedar pg tadi nak mkn tgok2 dah abis..sbb sy isi dlm beg mekap..kalau dlm kotak sure tau..nak order lg ni hehe..

12. Saya dah try BWHITE almost 12 days..nak pudarkan parut tp naik jerawat pulak kat muka.Besar-besar la pulak. Maybe kulit saya alergic kut.Since wawa advicekan banyak minum air saya akan buat mcm tu.
Agaknya saya start dlm bulan posa memanglah kurang minum so efect dia keluarla kat muka.
Tapi saya surprise sbb kulit bahagian celah2 badan makin cerah. Parut bekas ceaser dulu pun nampak makin pudar.Saya ingatkan kekallah parut hitam tu rupanya alhamdulillah la..

13. Hari ni notis~kulit lembab dah...pipi takde cam org 35 thn....tetap cam bawah 30-an. Paling BEST.....parut jerawat & jeragat dah HILANG sama sekal, wrinckle kat tepi mata & mulut takde langsungi...........seronok sangat........memang minum SC + Bwhite. BERKESAN.

14. Anne pun suker sgt sejak dah amalkan b~white ni kengkawan sedara semua tanyer pakai produk aper mmg dulu anne pakai sk11 lam sgt dr umur 19-24 la jugak mmg kulit cantik tapi habis ribu riban tak tahan la..sejak berhenti pakai sk11 pakai jugk produk2 lain semua yg ader kat pasaran anne cuba la mggelupas teruk muka..tapi skrg anne cuma pakai safi rania jerk tapi org tak pcaya sbb kulit anne moist gebus sgt anne ajak diorg dtg la umah tgk kat bilek anne sendiri kalau tak pcaya....maybe sbb amalkan supplement2 ni kot.....

LV PRICE
RM45.00

MEMBER PRICE
RM39.00

TESTIMONIAL (7SACHET)
RM20.00

11 February 2009

tooth whiening powder




This item cant be sent via pos express, so the only option is poslaju
- 130g
- recommended by Da S the beauty queen
- For whitening, plague removal, control of bacteria, prevents tooth diseases, prevents bad breath and helps in freshing your breath
- Use this powder in place of your normal toothpaste and brush your teeth as per normal.
- many pop stars love to use this


KESANNYA??
dalam masa 3 hari...gigi anda akan putih berseri...

NMP
RM18

MP
RM15

TESTIMONIAL PRICE
RM6 (1WEEKS)

Crystal Collagen Eyes Mask



Crystal Collagen Eyes Mask
RM3.00
- newly n freshly manufactured
- recommended by lady 1st tv show
- put under eyes, do once per two weeks
- 3 main functions: dark eyes circle, eye puff, wrinkles

Crystal Lips Mask



Crystal Lips Mask
RM3.00
- this item is being supplied to many popular beauty saloon in Taiwan.
- recommended by Beauty Queen 'Big S'
- many pop stars do this treatment in beauty saloon for high price, but of cos they have beauticians to serve them
- with sucha low cost (though no nice packaging), u can enjoy pop star's luxury.
- we always do face mask, eye mask but oftern forgot abt the importance of lips
- our lips can tell how old r we actually by looking at the fine lines etc
- use this to cure dryness, moisturize, brigthen lips texture and reduce fine lines
- just put on clean lips, 2-3 times per week, or can do an extensive care for applying it everyday

Cosmetology Detoxification Foot Patch

KEBAIKAN DETOX
  • buangkan toxid2 dalam badan kita
  • untuk kuruskan badan
  • jauhkan dari bau kaki
  • memperbaiki kulit
  • anti penuaan
dan banyak lagi
HOW TO USE DETOX PATCH
  1. sediakan 1 keping detox besama dengan 1keping patch yang disediakn
  2. bukak patch yang disediakan dan lekatkan bersama detox
  3. dah lekatkan awas jangan terbalik yer... nanti kang detox xkena pada tapak kaki anda
  4. ok now lekatkan pada tapak kaki anda seperti gambar4 diatas
  5. ok done ... now tunggu selama 8 jam sewaktu tido yer .. dan hasilnya adalah seperti diatas


LV PRICE
RM3

MEMBER PRICE
RM2.00

TESTIMONIAL PRICE (MAX 6PAIRS)
RM1.80